Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag #simplestamping

Stampin' Up!

Willem en ik zijn geveld door een buikgriepje. Niet leuk. Ik kan niks binnen houden en ben zo slap als een dweil. Gelukkig dat maandag , makkelijke maandag is. Ik heb de stempelset Around the Corner gebruikt. Zo leuk met die hoekteksten en heel eenvoudig te stempelen met behulp van de de Stamparatus.

fun motivating stamps

De magnolia’s heb ik uitgeknipt uit het mooie Magnolia Lane DSP en nadat ik de tekst Happy Birthday ( uit de Itty Bitty Birthdays stempelset) ook met de Stamparatus had gestempeld, hoefde ik ze alleen op te plakken met wat liquid glue.

Daarna de Whisper White mat op een basiskaart van Mossy Meadow geplakt. En klaar was mijn kaartje. Lang leve mijn Stamparatus. Je lijnt 1 keer de hoekstempel goed uit. Be-inkt het en stempel, draai je kaart en bestempel de andere hoek: klaar. Een mooi eenvoudig stijlvol verjaardagskaartje.

Stampim' Up!

Stampin’ Up heeft ons uitgedaagd om deze maand #simplestamping kaartjes te maken met alleen papier inkt en wat DSP. Missie geslaagd.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Simple Stamping, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s