Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Goodmorning Magnolia

Ontwerp zonder titel (122)

 

Ik ben helemaal verliefd op de Magnolia Lane Suite. Prachtige stempelsets en bijpassende Dies. En ook het DSP is prachtig. Daar hebben jullie gisteren al wat bloemen van gezien.

Het kaartje van vandaag is gestempeld op een basiskaart van Whisper White. Met Memento Tuxedo Black inkt. De bloemen heb ik ingekleurd met mijn Stampin’ Blends en ik heb een stuk van de bloem uitgeknipt. Ik wilde eigenlijk partial diecutting gaan doen, maar toen ik de kaart op mijn bigshot platform legde bleek dat ik mijn bloem niet goed gestempeld had want mijn Die stak uit en dan zou deze kapot gaan. Gelukkig hebben wij de Paper Snips en met deze fijne schaar heb ik de bloem uitgeknipt en krijg je toch het beoogde succes.

Het woordje Friend uit de Well Written set heb ik wel uitgestanst dus voldoet dit kaartje toch aan Dies Dinsdag Haha.

Ik heb nog niet veel energie dus blij dat het kaartje af is. De spettertjes in Petal Pink inkt ( eerst 2 keer afgestempeld) komen uit de Birthday Backgrounds set. En maken het kaartje net af: vond het anders te kaal.

Stampin' Up!

Wil je ook deze mooie stempelset en dies bestellen dan krijg je 10% bundelvoordeel en deze maand nog de extra voucher van 6 euro die je dan in augustus kunt gebruiken om bijvoorbeeld het mooie DSP erbij te kopen. Je vindt deze suite op pagina 37/38 van de nieuwe catalogus.

We helpen jou graag met jouw bestelling: mail ons op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s