Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag : restjes van mijn project voor vrijdag.

Ontwerp zonder titel (123)

Voor Vrije Vrijdag was ik lekker aan de gang gegaan met Shimmery White cardstock en inkt en sponsjes. Heerlijk vind ik dat: lekker kliederen met inkt. En het resultaat is altijd anders. Mooi om te kijken welke kleuren mooi blenden met elkaar.

Dus op mijn bureau lag nog een stuk cardstock en ben ik weer gaan sponsen: eerst wilde ik een roze lucht maar Daffodil Delight en Pink Petal werd een vies soort bruin dus werdt het een oranje lucht met Pumpkin Pie en Real Red.

Toen wat blauw tinten: balmy blue coastal cabana en bermuda bay. En aan de onderkant : Sahara sand en Crumb cake.

Ik had een vlekje gemaakt dus daar moest de vuurtoren op komen. Deze had ik op een reststukje Whisper White gestempeld en met de bijbehorende Die uitgestanst. Maar dat werd te wit dus gauw erover heen gesponst. Nog wat bergen en golfen toegevoegd uit de Waterfront set. De zon geel gemaakt en de vogels uit High Tide maakte het plaatje compleet. Willem vond het prachtig en stelde voor om het op zwart cardstock te plakken voor een meer dramatisch effect.

Stampin' Up!

Wat vinden jullie ervan? Vrijdag zien jullie een heel andere kaart maar de basis is dan ook sponsen.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s