Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Ik ben verliefd!

Ontwerp zonder titel (126)

Ja je leest het goed, ik ben verliefd! Op de geweldige Magnolia Lane Suite. En uit de beginnersgids de set: Magnolia Blooms.

Deze set kost maar € 17,00 en hiermee kun je al hele mooie kaarten maken. Ik heb voor Doosjes Donderdag een Kraft Pillow Box genomen. Daar het prachtige nieuwe lint Old Olive/Pretty Peacock Reversible Ribbon omheen gedaan en als Label de prachtige Magnolia.

IMG_6314.JPG

Op een stuk Crumb Cake heb ik eerst de bloem gestempeld met Versamark inkt en daarna bestrooid met wit embossingpoeder. Dan is de bloem al mooi. Maar ik heb met witte craftinkt refill wat druppels inkt op een clearblok gedaan en ook wat Coastal Cabana ink en Mossy Meadow inkt. Deze laatste twee heb ik niet met de refill gedaan maar gewoon het kleinste clearblok even op het inktpad gedrukt en dan heb je genoeg inkt. Met de Aquapainter heb ik toen op mijn gemakje de bloem ingekleurd. Het werkt super makkelijk en je kunt steeds kleur of witte inkt toevoegen. Zorg wel datje het niet te nat maakt.

Ontwerp zonder titel (125)

De bloem heb ik uitgestanst met de Stitched Shapes Framelits Dies en met Dimensionals op het lint geplakt. Wat pareltjes voor de Bling Bling en mijn schattige doosje was klaar.

Easy Peasy. Ik heb gisteravond heerlijk voor de TV zitten kleuren en die resultaten zien jullie volgende week wel hier op mijn blog verschijnen.

Morgen weer de Magnolia in de schijnwerpers, dus kom zeker morgen weer langs.

Wil je een bestelling plaatsen kan dat altijd, we helpen jou graag. De Beginners gids staat vol met aantrekkelijk geprijsde stempelsets en ideeen. Klik hieronder op de link om hem te bekijken.

Beginnersgids

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s