Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Goodmorning Magnolia

Stampin' Up!

Zoals ik hier al had aangekondigd: vandaag 2 mooie kaarten met de geweldige stempelset: Goodmorning Magnolia. Wat een prachtige grote stempel :ik gebruik hiervoor het allergrootste clear block (F) wat Stampin’ Up in het assortiment heeft. Ik ben begonnen met heerlijk relaxed te sponsen. Gewoon wat favoriete kleuren en dan mooi blenden met elkaar.

Toen de grote magnolia stempel beinkt met Versamarkt en gestempeld op het gesponsde stuk cardstock. Daarna Silver embossing poeder er overheen gestrooid en met mijn heat tool verwarmd. Wat blijft dat ook iets magisch om het poeder te zien smelten en het mooie eindresultaat te zien.

Ik heb er een mat van zilver folie papier ondergedaan en bij 1 kaart nog een extra mat van basic black cardstock. Omdat ik het zonde van het papier vind stansde ik er eerst rechthoeken uit die ik voor een ander project kan gebruiken. Niemand ziet immers die stukken en : ons bent zunig hahaha.

De basiskaart is ook van Basic Black cardstock en om de kaarten iets extra’s te geven heb ik waterspetters gemaakt. En Bij 1 kaart nog een kleine Magnolia toegevoegd.

Ik vind het prachtige kaarten geworden. Het woordje Liefs komt uit de mooie Nederlandse set Pluk de dag en hier zit ook een bijpassende pons bij voor het Margrietje. Ik heb de grote pons ook en deze twee zal ik van de week gaan gebruiken.

Wil je ook deze prachtige Magnolia Lane bundel bestellen mail ons dan op madebyinepie@gmail.com

En wil je de magnolia stempel hebben maar vindt je deze set te duur dan is er ook een kleinere versie te koop uit de beginnersgids. Zie mijn blog van gisteren.

We helpen jou graag, liefs Ine en Mandy

 
Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s