Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Niks moet Niksen mag!

Het is vakantie tijd en de kids zijn lekker vrij. Heerlijk maar dan komt er weinig van knutselen. Vandaag ook weer samen op stap met 1 zoon.

Maar zou ik me eerst schuldig gevoeld hebben omdat ik niks klaar heb voor mijn blog, denk ik nu :quality time met de family is belangrijker. Voordat we het weten zit deze zoon 4 maanden in Engeland. Dus nu genieten dat hij er nog is. Gisteren dan ook heerlijk met zijn vijfen gebarbecued en savonds gerikt met ons viertjes: genoten.

En deze quote past precies bij mijn stemming : niks moet, niksen mag!

Fijne zondag

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s