Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Cadeaudoosje.

 

Ontwerp zonder titel (134)Vandaag geen makkelijke Maandag kaart maar een doosje. Ik liep bij mijn favoriete winkel rond en zag opeens deze kaars in blik doosjes. Wat me meteen opviel was de kleur: Soft Seafoam. Nou die moest ik natuurlijk kopen hihihi.

Thuis even 2 grote Daisy’s en 1 kleine Daisy uit de Pluk De Dag stempelset gestempeld op Whisper White met Soft Seafoam inkt. Daarna de bloemen uitgeponst met de bijbehorende ponsen. Op elkaar geplakt met lijm en dimensionals en als finishing touch een mooie Clear Faceted Gem erop geplakt en ik was klaar. Super simpel maar ook super leuk cadeautje. Morgen een bijpassende kaart maken en ik heb weer een leuk setje om iemand blij te maken.

Ontwerp zonder titel (132)

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Doosjes, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s