Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Pluk de Dag.

Stampin' Up!Vandaag een kaartje met de mooie set Pluk de dag. Net zoals gisteren heb ik de twee ponsen gebruikt en de twee stempels van de margrieten uit deze set. Alleen heb ik nu de bladeren naar onderen omgekruld met mijn bonefolder en daarna het midden naar beneden gedrukt en het kleine margrietje er met een mini-dimensional ingeplakt. Het ziet er dan als een hele andere bloem uit.

De basiskaart van Goregous Grape heb ik eerst bestempeld met dezelfde kleur inkt. Ik gebruikte hiervoor het mooie varenblad. De margrieten en het uitgeknipte varenblad heb ik op Whisper White cardstock gestempeld in die andere mooie paarse kleur Highland Heather. De tekst Liefs uit de stempelset heb ik met gorgeous Grape gestempeld op Whisper White en daarna uitgestanst met de mooie banner Die van de Stitched Labels Framelits dies.

Stampin' Up!

Deze heb ik met dimensionals opgeplakt. Voor de Bling Bling heb ik een clear Faceted Gem als hartje in de bloem geplakt en nog wat Rhinestone Basic Jewels op de kaart.

Hoe vindt je de kaart geworden?

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s