Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Pennen!

Misschien heb je het al gelezen of gezien bij Insta story: ik heb 100 pennen gestempeld en uitgeknipt. Waarom hoor ik jullie denken: nou ik heb een mooie opdracht gekregen om 100 labels te maken. Dankzij Mandy!

Ik heb alle pennen nu geknipt ( zelfs Willem heeft er een paar voor mij geknipt) en voorzien van een stuk Foam Adhesive strip.

Ik heb al 30 stukjes Whisper White gesneden van 4 1/8″ bij 2 ” . Daar moeten nog 70 bij. Daarop ga ik 100 keer “For You” stempelen. Lang leve mijn Stamparatus ! Dan 100 keer ponsen met de Delightful Tag Topper pons. Dan 100 logo’s erop plakken en daarop weer de pennen plakken. 100 stukjes lint knippen en aan het label hangen en ik ben klaar! Superleuk om te doen.

Ontwerp zonder titel (140)

Maar ik moest natuurlijk ook nog een kaart voor vandaag maken dus gauw gekeken in mijn restjes bak. Ik had nog een mooie achtergrond gesponst en hier heb ik het leuke elfje met pen op gestempeld uit de New Wonders stempelset. Haar ingekleurd met de Blends en een gestempelde en uitgeknipte pen die ik overhad ( verkeerde kleur) erop geplakt.De inktvlekken heb ik gestempeld met een stempel uit de Geared Up Garage set. En daar ben ik daarna met de Wink of Stella pen over heen gegaan. De tekst Liefs komt uit de Pluk De Dag stempelset en heb ik eerst be-inkt met Versamark toen in de Gorgeous Grape inkt gedrukt en daarna gestempeld op een reststukje Vellum.Clear embossing poeder erover gedaan en verhit en zo komt de tekst mooi uit. Voor de bling bling 2 clear faceted gems gebruikt en basic rhinestones.

Ik heb de mat op een stuk Night of Navy cardstock geplakt waar ik eerst een stuk uit heb gestanst ( zuinig he!) en daarna op een basiskaart van Highland Heather.

Ontwerp zonder titel (139).PNG

Schattig kaartje toch?

Ontwerp zonder titel (138)

Heel deze maand krijg je nog een voucher van 6 euro bij aankoop van 60 euro dus wil je bestellen uit de nieuwe catalogus is nu de beste tijd. Deze voucher mag je dan in Augustus inleveren bij je volgende bestelling. Wij helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Ontwerp zonder titel (139).PNG

Categorieën:Dies, kaarten, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s