Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: I did it!

Yes alle 100 labels zijn af en al meegenomen door Mandy. Superleuke klus!IMG_6430.JPG

 

Vandaag ook een andere opdracht afgerond 10 labels voor Samen Eten. Dus vandaar ook een late blog.

Ontwerp zonder titel (142).PNG

Ik heb gekozen voor de Baker’s Box als basis. Daarop heb ik een mooie vlinder geplakt die ik heb uitgestanst uit het prachtige Noble Peacock Foil Sheets. En het woordje Thanks uit de Well Written Dies. Toen heb ik de zijkanten opgemeten van de box en stukjes Foil gesneden die ik daarna in de mooie Country Floral 3D embossingfolder heb gestopt. Echt zo mooi! Hopelijk kunnen jullie het goed zien op de foto:

Stampin' Up!

Deze stukken heb ik op de zijkanten van de box geplakt. Daarna heb ik een stuk Whisper White Cardstock van 8″ bij 4″ ( scored op 4″) gesneden en ook deze door de embossingfolder gehaald. Ik heb er een strip foil langs geplakt die ik heb uitgestanst met een Die uit de Stitched Labels set.

Ontwerp zonder titel (141).PNG

Het doosje heeft een mooie maat dus er kan nog van alles ingedaan worden. Superleuk cadeaudoosje en kaart toch?

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Ontwerp zonder titel (141).PNG

IMG_6430.JPG

Ontwerp zonder titel (142).PNG

Categorieën:Dies, dies dinsdag, Doosjes, kaarten, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s