Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Magnolia Blooms

 

Ontwerp zonder titel (145)

Ik vind de combinatie van de 2 Magnolia sets geweldig. De Magnolia Blooms set uit de beginners catalogus heeft ook echt mooie bloemen stempels en de tekst uit Goodmorning Magnolia vind ik fantastisch:

The Journey of Life is best shared withe a Friend. We’ll get through this Together.

Dus vandaag dit makkelijke kaartje. Ik heb eerst een strook van whisper White cardstock van 1 1/2″ bij 8″( ongeveer 4 cm bij 10 cm) over een basiskaart van Whisper White Cardstock gelegd en dit met schilderstape vastgeplakt. Zo creeer je een leeg vlak. Daarna heb ik de twee bloemen en het blaadje willekeurig gestempeld met mijn Tuxedo Black Memento inkt pad. Dit is mijn favoriete en meest gebruikte inktpad:

Tuxedo Black Memento Ink Pad

Je krijgt een perfecte zwart afdruk en deze inkt werkt het beste met de Stampin’ Blends.

De bloemen en blaadjes heb ik zo gestempeld dat ze deels over de strook vallen. Ik heb ook nog een blaadje uit de Goodmorning Magnolia gebruikt.

Daarna heb ik op een reststukje Whisper White de 2 bloemen gestempeld en deze daarna ingekleurd met de Stampin Blends en uitgeknipt met mijn Paper Snips.

Deze bloemen heb ik in de hoeken met dimensionals opgeplakt. Daarna de tekst gestempeld en uit de losse hand met mijn Pool Party light Stampin’ Blend wat strepen getrokken. Een lief kaartje toch? Met een hele mooie boodschap.

Stampin' Up!

Met alleen de stempelset Magnolia Blooms had je ook een mooi kaartje kunnen maken want hier zit ook de teksten bij: Thank You, Congratulations en Happy Birthday. Dus dit is echt een geweldige starters set. En dat voor maar € 17,00 . Wij helpen jou graag met de bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s