Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Kaartje van Mandy

Stampin' Up!

Afgelopen weekend had Mandy eindelijk weer tijd om wat kaartjes te maken. Super mooi weer gemaakt.  Ze heeft de prachtige nieuwe Scripty 3D embossingfolder gebruikt : zo mooi!  Dit stuk heeft ze geplakt op een basis kaart van Blue Berry Bushel .

Daarboven een stuk Come Sail Away DSP wat ze uitgestanst heeft met een Die uit de Stitched Nested Labels. Met een kleinere Die heeft ze een stuk Whisper White cardstock uitgestanst die ze heeft bestempeld met de bloemen uit de Parcels en Petals stempelset. Bij deze bundel hoort een mooie Die en die zien jullie hier as donderdag.

De tekst komt ook uit deze veelzijdige set en die heeft ze met versamark gestempeld en bestrooid met White Embossing poeder.

Het bloempje in de linker hoek komt uit de Hostess set Believe You Can. Ze heeft deze ingekleurd met de Wink of Stella en de blaadjes met Shaded Spruce inkt. Daarna heeft ze die allemaal uitgeknipt en opgeplakt. Juist door zijn eenvoud valt dit kaartje zo mooi op!

Stampin' Up!

Vergeten jullie niet dat deze maand je nog de kortingsvouchers bij je bestelling vanaf €60,00 krijgt. We helpen jou graag met je bestelling: Madebyinepie@gmail.com

img_6083

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s