Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Hieper de Piep Hoera.

Stampin' Up!

Vandaag wordt mijn vriendin 50 dus wilde ik een speciaal kaartje voor haar maken. Tijdens een SOl van de Facebook groep Online Stampin Party NL maakte Danielle Bennenk deze mooie trapkaart. Ik had al eerder trapkaarten gemaakt maar nog nooit met de twee extra kaartjes.

Dus gauw aan de slag gegaan, viel niet mee met de hitte, ik had gewoon vochtige handen. Zal blij zijn als het minder warm is. Had zoveel plannen maar komt weinig uit mijn handen. Doe vaak een siesta omdat slapen snachts lastig is met die hitte.

Ontwerp zonder titel (156)

Mijn basis kaart was in Whisper White. Daarboven heb ik matjes gemaakt met Petal Pink cardstock en daarbovenop weer matjes met het mooie Magnolia Lane DSP. Dit is 1 van mijn favoriete DSPs. Het lint is helaas retired maar je kunt gewoon ander lint gebruiken of zelfs bakers twine.  Voor de kaartjes heb ik de Birthday Backgrounds en Kaartje van mij ( een nieuwe nederlandse set) gebruikt en de helaas retired Large Numbers.

Ik vind het echt een prachtige kaart geworden en denk wel dat zij er heel blij mee zal zijn.

Stampin' Up!

Wil je meer weten over deze kaart of een bestelling plaatsen mail ons dan op madebyinepie@gmail.com wij helpen jullie graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s