Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: weekoverzicht.

En daar is ie weer het wekelijkse overzicht van Madebyinepie. Heel blij was ik dat Mandy deze week 3 projecten voor haar rekening had genomen want met deze hitte kwam er niks uit mijn handen. Ik had zoveel plannen maar s’ochtends gaf ik alle planten buiten water, deed de was, de keuken en de wc’s en de boodschappen en vaak ook koken zodat ik s’middags niks meer hoefde. Vaak deed ik een kleine siesta want s’nachts slapen was een drama met deze temperaturen.

Willem heeft nu ook vakantie dus ik ga kijken of het mij lukt om nog iedere dag te bloggen. We willen eigenlijk nog een weekje samen weg. Maar bestellen kan altijd want mijn telefoon gaat mee en anders bewaakt Mandy het fort.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Doosjes, kaarten, Over mij, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s