Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag : Knowing comes from learning, finding comes from seeking.

Of te wel : zoek tot dat je het vind lol. Om de zoveel tijd ruim ik mijn kasten anders in, waarop ons Mandy altijd zegt: “goed bezig mam , maar straks kun je niks vinden”. Ze kent me goed Haha.

Knowing comes from learning finding from seeking..PNG

Op de foto zie je de extra hulpstukken van mijn Take Your Pick Tool. Deze had ik zo goed opgeborgen dat ik ze tijden lang niet kon vinden. Net als de Classic Garage Metal Elements. Van de Geared Up Garage suit. Gelukkig zijn beide niet retired en kan ik ze nu mooi gebruiken.

Doordat het vandaag een regenachtige dag is zijn Willem en ik druk bezig met de speelkamer op te ruimen. Daar liggen ook spullen van mij dus pakte ik er meteen mijn hobbykast bij. En in 1 van die laatjes lagen deze schatten.

IMG_6624.JPG

Ik heb een mooie opbergbak van de Ikea en die heb ik nu ook opnieuw ingedeeld: kijken of dit makkelijker werkt. Daar zit nu ook mijn Stamparatus in dan hoef ik die niet steeds uit de tas te pakken. En mijn embellishments want die vergeet ik ook te vaak.

Deze vakantie periode gebruik ik ook om alles klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Kijken wat goed werkte of wat beter kan. En nieuwe workshops bedenken. Dit viel de laatste dagen niet mee met de hitte dus ik ben blij dat de temperatuur binnen weer naar de 24 graden is gegaan.

Mijn huiskamer is 1 grote ontploffing en Willem zit nu eerst de race te kijken dus schrijf ik gauw mijn blog. En gaan we straks en morgen verder. Denk dat we deze week ook wel langs de Ikea zullen gaan. Maar dat lezen jullie hier nog wel.

Zijn jullie wel eens iets kwijt?

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Over mij, Quote, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s