Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Vandaag een heel makkelijk kaartje: stempels en inkt en mijn paper snips.

Stampin' Up!

Dit idee heb ik gezien bij Jennifer McGuire. Je trekt met een lineaal en potlood lijnen op een basiskaart van Whisper White cardstock. Dan doe je 2 of 3 teksten op een clearblok En stempelt ze langs de lijnen. Het hoeft niet precies maar gewoon als richtlijn. Voor de kleur heb ik gekozen voor Pacific Point en de teksten komen uit de Nederlandse set Van Alles Wat.stempelset

Daarna heb ik met dezelfde inkt de grote en kleine bloem uit de Floral Essence set gestempeld op een rest stukje Whisper White en de blaadjes ook maar die heb ik 1 keer afgestempeld. Alle 4 de afdrukjes heb ik uitgeknipt met mijn paper snips en daarna met dimensionals opgeplakt: easy peasy .

Stampin' Up!

 

Deze Blog is pas heel laat online gekomen omdat we inderdaad naar de Ikea zijn geweest. Morgen laat ik hier een foto zien van wat we gekocht hebben en vanavond nog in elkaar hebben gezet,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s