Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag:Wat hebben we gedaan bij de Ikea?

IMG_6658

Ik had een heel verlanglijstje gemaakt maar toen we er rondliepen had ik geen idee meer wat die rare namen zoals: Hogsma, Lekman,Rissla en Nyhamn betekende lol. Dus steeds weer opzoeken op de website haha. Gelukkig zijn we goed geslaagd. Zelfs te goed zoals je op de foto ziet: het pastte net in onzeauto .

Na het avondeten hebben we gauw de kast in elkaar gezet, de nieuwe hoes over de slaapbank gedaan en de bakken in elkaar gezet en de tijdschriftenhouders, Vandaar dat het al laat was toen ik gisteravond eindelijk mijn Blog kon posten.

Ik heb nu een mooie vitrine kast waar ik mijn voorbeeld projecten in kan doen. Scheelt een hoop met afstoffen en ziet mijn huiskamer er wat rustiger uit. Nu nog mijn grote hobbykast verder opnieuw indelen en hopen dat ik straks alles nog kan vinden.

IMG_6666.JPG

Het kaartje van vandaag is hetzelfde model als die van afgelopen Vrijdag. Deze is voor een hele lieve jarige man. Ik hoop dat hij hem mooi vind, maar denk het wel.

Stampin' Up!

Hiervoor heb ik het mooie Come Sail Away DSP gebruikt en de geweldige bundel: Sailing Home. Echt meer heeft dit kaartje gewoon niet nodig, mannenkaarten moeilijk? Niet met deze bundel. Dus wil je deze bundel ook hebben mail ons dan snel want morgen is de laatse dag van de bonusdagen en krijg je nog die voucher van €6,00 bij iedere besteding van € 60,00. Mail ons op madebyinepie@gmail.com.

Stampin' Up!

Mijn Willem vindt het ook een geweldige set dus ik weet al wat ik ga gebruiken voor zijn verjaardags kaart in September.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s