Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: The future is not what you dream but what you make.

Deze mooie Quote zag ik in de vertrekhal van Zavethem. Vanuit hier vertrokken wij donderdagochtend heel vroeg naar Kreta.

Na een busrit die normaal 1 uur duurt maar nu 2 1/2 uur duurde kwamen we bij ons mooie hotel in SiSi aan. Het is hier super mooi en we genieten volop. Heerlijk bijna privé zwembad, geweldig mooie zonsondergangen, lekker eten. Wat wil een mens nog meer?

Het enige wat ik mis zijn de kids en mijn Stampin’Up! Spullen.

Want zoals de quote ook zegt: je moet je toekomst niet dromen maar maken. En ik ben een maker die normaal op dit blog iedere dag een andere creatie laat zien die ik of Mandy gemaakt heb. Omdat dit een onverwachte last minute vakantie was had ik niet voorruit gewerkt en kan dus niks laten zien.

Na mijn vakantie pak ik de draad weer op en laat ik jullie weer meegenieten van onze creatieve projecten. Maar voor nu:

liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s