Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Faux Chalk Technique

Stampin' Up!

Zo na een heerlijk weekje Kreta zijn we weer thuis en pak ik de draad weer op. Voor de vakantie had ik al heerlijk op mijn gemak zitten kleuren met inkt en de prachtige set Good Morning Magnolia.

Eerst de grote afbeeling met Versamark op Crumb Cake cardstock gestempeld en toen bestrooid met White Embossingpowder.  Dit verhit met mijn Heat Gun en toen heerlijk zitten kleuren met witte Craft Ink mijn Aquapainter en voor deze kaart: Higland Heather inkt en Old Olive inkt, Ik heb gewoon op Clear Stempelbloks wat inkt gedaan en zo steeds kleur toegevoegd.Dit kun je doen door gewoon het blokje in de inktpad te duwen of wat druppeltjes Refill te gebruiken. Gisteren liet ik al zien dat ik verschillende kleurcombinaties heb uitgeprobeerd en ik vind eigenlijk alles mooi. En zo gemakkelijk dat ik dit gewoon heb gedaan terwijl ik met Willem een film zat te kijken. Doordat het ge-embossed is is het makkelijk om binnen de lijntjes te blijven.

Ik heb gisteren op twee stukjes Post-it note de bloem nog een keer gestempeld en toen op de bloem geplakt. Met crumb cake inkt en de spettertjes stempel uit de set Beauty Abounds heb ik ( 1 keer afgestempeld) spettertjes toegevoegd. Door de Post- it note mask kon ik gewoon stempelen waar ik wilde zonder de gekleurde bloem te raken. De tekst Enjoy Today komt ook uit de Good Morning Magnolia set.

Voor de Bling Bling heb ik  de Faceted Gems in goud kleur toegevoegd en bovenaan de kaart heb ik een stukje Burlap Ribbon met gluedots opgeplakt. Daarna dit alles op een basiskaart Early Espresso van 10,5cm x 29,8 cm ( half A4 ) scored op 14,9 cm geplakt en klaar was mijn kaart.

Ontwerp zonder titel (164).PNG

Is het geen plaatje? Wil je dit ook een keer doen kom dan naar onze workshop op 15 januari 2020: Heat embossen en inkleuren. Of als je eerder wilt: regel minimaal 2 extra personen en we plannen een datum in overleg met jullie in. Mail ons voor meer info en bestellingen op Madebyinepie@gmail.com De komende dagen zul je meer projecten zien met wat ik gemaakt heb met deze Faux Chalk Technique.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s