Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: We do not remember days,we remember moments. Make sure you enjoy this one.

Ontwerp zonder titel (165)

Deze prachtige quote zag ik vanochtend op mijn theedoosje. Ik wist meteen welke foto ik daarvoor wilde gebruiken. We waren echt toe aan vakantie. Een samengesteld gezin met zoveel puberzonen is niet altijd even makkelijk. Omdat de boys allemaal eigen plannen hadden was dit onze eerste vakantie zonder kids en het was heerlijk relaxed.

De prachtige omgeving waar we ons bevonden Sisi op Kreta hielp daar erg aan mee. Ook de vriendelijke bevolking en het personeel van ons hotel droeg daar een steentje aan bij. Een extra compliment voor onze ober Rick die met zijn zonnige begroeting en perfecte bediening er iedere dag een feestje van maakte.

IMG_6998.JPG

Ik mis de geweldige zonsondergangen, het prachtige weer, de zee, het luie leventje van all-inclusive en lekker aanschuiven, Maar ben ook weer blij om mijn kids weer te zien en te knuffelen. Maar we gaan dit zeker vaker doen er even tussen uit. Mijn kinderen zeiden: mam je denkt altijd aan ons en anderen nu wordt het tijd om eens voor jezelf te kiezen en gewoon te gaan. Wijze raad en zeer gewaardeerd.

IMG_6749.JPG

Gisteren ook een mega bestelling weggedaan uit de nieuwe najaarscatalogus. Er staan zoveel mooie producten in.  Wil jij ook zo’n mooie catalogus mail ons dan op madebyinepie@gmail.com. Of kom gezellig naar onze eerste Koffie en Kaart van dit seizoen op 2 september hier op de Faramir van 14.00 tot 16.00 uur. Je bent van harte welkom. Kijk meteen hier op de site bij evenementen daar vind je alle info en ook de datums voor de workshops, Het Kaartenbuffet en Kerst en Kaart!

Fijne zondag, Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s