Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Versamark

Stampin' Up!

Vandaag een makkelijk kaartje die ik heb gemaakt met 2 stempelsets: Woven Heirlooms en Tea Together. Omdat de nieuwe catalogus er aan komt wil ik nu nog sets laten zien uit de jaar catalogus want straks leg ik de focus natuurlijk op de nieuwe producten. De Woven Heirlooms heb ik pas aangeschaft maar nog niet gebruikt. Daarom heb ik die uit mijn kast gepakt en gedacht welke set kan ik hier mee combineren? Ik vond de Tea Together er perfect bij passen. Door de mooie grote theepot met Versamark te stempelen en te heat embossen met Copper embossing poeder krijg je meteen een WOW effect. Wat helaas niet zo goed te zien is op de foto. Ik heb de kleine bloem toegevoegd en ook deze ge-heat embossed. Ik heb een mask gemaakt van post-it notes en de Die gebruikt van de bijbehorende Tea Time Framelits Dies. Deze mask plak ik in het stempeldoosje want die kan ik vaker gebruiken. Over de mask heb ik gestempeld met de grote achtergrond stempel van de Woven Heirlooms set. Heel subtiel maar net genoeg om de theepot meer op te laten vallen.

IMG_7186.JPG

Aan de binnenkant van de kaart heb ik het theekopje en tekst ook met Versamark gestempeld en ge-heatembossed. De kleine tekst komt uit de Tea Together set en de mooie grote tekst komt uit de Woven Heirlooms set. Ik vind dit een prachtig lettertype en jullie?

Ontwerp zonder titel (166).PNG

De maten van de cardstock zijn: Basiskaart in Crumb Cake 21 cm bij 10,5 cm gescored op 10,5 cm. Hierboven een mat van Early Espresso van 9,5 cm bij 9,5 cm. En met dimensionals heb ik het gestempelde kaartje van Crumb cake cardstock geplakt van 8,5 cm bij 8,5 cm.

Een lief eenvoudig kaartje maar door de koperglans erg mooi. Heat embossen vind ik een geweldige techniek: het heeft iets magisch! Wil je dit ook een keer doen kom dan gezellig langs op de Faramir 23 te Geldrop. Voor meer info en bestellingen mail ons op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s