Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Tea Together/ Woven Heirlooms

Stampin' Up!

Gisteren was ik al bezig geweest met de 2 sets Tea Together en Woven Heirloom. En vandaag heb ik de bijbehorende Dies en Embossing folders gebruikt. Wat een geweldige set de Woven Heirlooms Bundel. Je krijgt de stempelset, 2 embossingfolders en 2 Dies en met 10% bundel korting kost dit nu € 57,50

WOVEN HEIRLOOMS BUNDLE

De basiskaart van 10,5 cm bij 29,8 cm scored op 14,9 cm is van Petal Pink Cardstock wat ik eerst door de Subtle Embossing folder heb gehaald. Zoals de naam al aangeeft geeft dit een mooi subtiel effect: ik vind hem geweldig!

Daarboven op heb ik een frame die ik gemaakt heb met de Dies en Embossingfolder van de Woven Heirlooms set in Early Espresso. De theepot heb ik hetzelfde gemaakt als die van gisteren alleen heb ik hem nu ingekleurd met Craft inkt, Petal Pink inkt en Pear Pizzazz inkt en een aquapainter. Daarna ben ik er over heen gegaan met de Wink of Stella voor nog een beetje meer glans. Ook de kleine roosjes zijn zo gemaakt.De tekst komt uit de Woven Heirlooms stempelset en uitgestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies.

Stampin' Up!

Hoe vinden jullie het kaartje geworden? Wil je een bestelling plaatsen klik dan op de foto’s hieronder of mail ons op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s