Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: restjes dag

Vandaag heb ik gekeken wat ik nog op mijn tafel had liggen en wat ik bij elkaar vond passen en daar moest ik van mijzelf een mooie kaart van maken. Ik heb de Good Morning Magnolia bundel gebruikt dus: stempel en Dies.

En de nieuwe Die set: Beautiful Boughs Dies uit de nieuwe Najaars catalogus. Hier heb ik de mooie label uitgenomen maar omdat ik dat te massief vond heb ik met een kleine Rectangle Die het midden er uit gestanst.

De bloemen uit het Magnolia Lane DSP kun je gewoon uitstansen met de Magnolia Memory Dies , dus hoef je dat niet te knippen. Dank je wel Stampin’ Up! voor dat!.

De basiskaart is een stuk Petal Pink van 10,5cm bij 29,8cm scored op 14,9cm. Daar heb ik met Petal Pink Inkt kleine blaadjes opgestempeld die ik eerst heb afgestempeld. De Tekst Hello heb ik met de Stamparatus gestempeld omdat je dan een mooie scherpe afdruk krijgt en recht kunt stempelen. Hierboven op kwam het label en heb ik 2 bloemen met dimensionals opgeplakt.

Stampin' Up!

Daaronder heb ik 2 reststukjes cardstock en DSP geplakt met daarop blaadjes en weer een bloem. Aan de binnenkant heb ik een bloem gestempeld met blaadjes.

IMG_7233.JPG

En diezelfde bloem heb ik ook op de envelop gestempeld en heb ik versierd met een reststrook DSP en een blaadje wat ik uitgestanst had. Zo is het een mooi geheel geworden. En dat van allemaal restjes.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s