Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: doosje in kaart

Stampin' Up!

Afgelopen Maandag was weer een lieve vriendin van mij jarig. Omdat we net terug waren van vakantie kon ik er niet zoveel tijd instoppen maar heb wel dit kaartje speciaal voor haar bedachten gemaakt.

Zij houdt namelijk net als ik van thee en beter nog van thee met honing. Omdat mijn zonen thee met honing ook erg lekker vinden heb ik bij de groothandel deze honinglepels gekocht. Werken perfect. Ik wilde dus een kaartje maken waar een theezakje in kon en deze honinglepel.

Ontwerp zonder titel (174).PNG

Ik begin dan om eerst het theezakje op te meten en dan uit te rekenen/tekenen hoe breed en hoog het moet worden en hoeveel cm’s ik voor de rug van het kaftje wil zodat de thee en de honinglepel er goed in passen. Ik heb daarna aan beide kanten ongeveer 2,5 cm bijgeteld zodat ik de mooie Delightful Tag Topper Punch kon gebruiken als sluiting.  Ik kwam uit op een strook van 19 cm bij 7.6 cm ( 7 1/2″bij 3″) deze score je op 8,9 cm en 10,2 cm( score op 31/2″en 4″). Doe nu eerst de ene en daarna de andere zijkant in de punch ( helemaal tot aan het einde) en in het midden en pons. Als je dit niet op het oog durft zet dan een streepje in het midden op ongeveer 3,8 cm ( 1 1/2″) en kijk aan de achterkant van de pons of je het streepje ziet en pons dan. Doe dit ook aan de andere kant.

IMG_7241

Nu moet je de zijkanten in de Trimmer doen en de kleine stukjes eraf snijden. Je kunt bij de trimmer goed het snijgeultje zien en het papier precies goed er tegen aan leggen. Snij nu de 4 uitstekende stukjes weg.Nu is je basis klaar en kun je gaan versieren. Ik heb het mooie Magnolia Lane DSP gebruikt. Je hebt voor de voor en achterkant 2 stukjes DSP nodig van: 5,7 cm bij 7 cm ( 2 1/4″ bij 2 3/4″).  Bij mijn vriendin had ik een zakje gemaakt voor een tag met een boodschap,het thee zakje en de honinglepel heb ik gewoon met gluedots bevestigd.

Bij mijn tweede versie heb ik een klein vakje gemaakt voor het theezakje ( 6,3 cm bij 7,5 cm score aan drie kanten op 0.5 cm) en hier het theezakje in gedaan en een tag ( whisper White Cardstock van 5 cm bij 8 cm).  En ook weer de bovenkant geponst met de Delightful Tag Topper Punch. De tekst stempels uit de Beauty Abounds stempelset had ik nog op mijn Stamparatus zitten van de tag voor mijn vriendin dus dat was easy peasy. Ik ben zo blij met mijn Stamparatus. Vooral als je productie wil draaien is hij ideaal.

De honinglepel heb ik weer met glue dots opgeplakt en er een strikje om gebonden van Twine en ook deze Twine gebruikt voor de sluiting en touwtje aan de tag. Dit Twine is te koop in een bundel van 4 kleuren: Blackberry Bliss,Crumb Cake,Mint Macaron en de door mij gebruikte Grapefruit Grove. Het heet Nature’s Twine en kost € 11,00. Super makkelijk om op voorraad te hebben want dan heb je 4 prachtige kleuren Twine bij de hand. Klik op de foto hieronder en je komt rechtstreeks in onze online shop uit. We helpen je graag met jouw bestelling,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s