Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Nieuwe Catalogus

Ontwerp zonder titel (178).PNG

Yes de nieuwe Najaars catalogus is binnen en wat een geweldige producten zitten hierin. Ik kon gewoon niet kiezen. Als een kind in de snoepwinkel zo voelde ik mij.

IMG_7268

Maar ik heb deze keer met verstand gekozen en gekeken wat ook bruikbaar is voor onze Kerst en Kaart Workshops en naar wat interessant is voor mijn klanten. Geweldig als dan die doos binnen komnt en al die prachtige producten te zien. Willem heeft nog vakantie maar is erg druk met de Brabantse Dag dus tussen de huishoudelijke taken door kan ik af en toe even spelen met de nieuwe producten.

Zoals bijvoorbeeld de Pigment Sprinkles. Ze lijken op de Brusho van vorig jaar maar:…………………. en nu komt het: in de kleuren van Stampin’ Up! en goedkoper. Daar word ik heel blij van. Mijn favoriete kleur Bermuda Bay zit er ook tussen: YEAH!!! Het zijn 6 kleuren voor € 28,00 en je hebt maar zo weinig nodig dat het jaren duurt eer ze op zijn. De kleuren zijn Bermuda Bay, Daffodil Delight,Granny Apple Green,Gorgeous Grape,Mango Melody en Melon Mambo. Dit is de grote kracht van Stampin’ Up! en de reden dat ik zo weg ben van dit merk: alles past perfect bij elkaar.

Dus even lekker gespeeld hiermee. Er zitten al gaatjes in het dopje dus je moet erg opletten want je hebt maar heel weinig nodig. Ik heb wat korreltjes op een groot clear block gedaan van 3 kleuren en toen met mijn aqua painter 3 vlakjes op een basiskaart van Shimmery White cardstock geverfd. Daarboven heb ik het schattige elfje gestempeld van New Wonders en deze ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Daarna heb ik de 3 pennen uit de It Starts With Art gestempeld en uitgestanst met de bijbehorende Dies. Daarna de pennen ingekleurd met de Blends en opgeplakt met dimensionals.

Stampin' Up!

Aan de binnenkant heb ik de Tekst Do Something Creative Every Day gestempeld uit de Crafting Forever set. De achtergrond is ook gemaakt met de Sprinkles.

Ik vond de kaart nog niet af en heb toen met mijn Bermuda Bay Stampin’ Blend een stippel lijntje gezet, onder en boven. En toen was ik heel tevreden.

Heb je de datums van de Koffie en Kaart middagen al in je Agenda gezet? En vergeet niet op tijd je voorkeur door te geven van de Kerst en Kaart dagen . Je leest hier meer over op de website onder het kopje Evenementen. Wil jij ook de mooie catalogus ontvangen mail ons dan op madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s