Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: Stiekem trots.

 

Zoals iedere zaterdag hier weer een weekoverzicht wat we de afgelopen week gemaakt hebben en met jullie gedeeld hebben.

Ook voor mij is dat leuk om te zien en ik ben stiekem best trots dat het mij weer gelukt is. Zeker na dat heerlijke ontspannen weekje Kreta, was het moeilijk om de draad weer op te pakken. Niet om te knutselen, maar om iedere dag weer te bloggen. Het maken is superleuk maar dan komt het echte werk: foto’s maken, blog schrijven, foto’s bewerken en invoegen, blog inplannen en plaatsen. Dan nog Instagram Post maken en plaatsen. Willem heeft dat nu deze week gezien en snapt nu pas hoeveel tijd hierin gaat zitten.

Dit is ook de reden dat er maar weinig ( volgens mij niemand) iedere dag een blog plaatst van ons team. Zouden jullie om mijn werk te waarderen deze post op jullie facebook pagina willen delen? Want misschien zit er in jouw vriendengroep wel iemand die dit ook heel leuk vind. Iedere volger is er weer 1!

Alvast bedankt,

liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s