Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Beter een goede buur dan een verre vriend

Ontwerp zonder titel (180)

Deze foto hebben we gisteren genomen tijdens ons 25 ste Straatfeest. Ieder jaar plannen we een dag in en dan wordt de straat afgezet: de gezamenlijke buurt tent wordt opgezet en ivm slecht weer meerdere tenten toegevoegd.

7063644d-bdaf-4b5b-a39b-17f5b42705a2

We hebben altijd de straat bbq en het straatspel waarbij de winnaars de organisatoren worden voor het komende jaar. Dit jaar werd er afgesproken dat de verliezers de organisatie op zich mogen nemen. Hihi wat werden er toen veel mensen fanatiek.

We hebben niet meer zoveel echt kleine kinderen in de straat want de eerste jaren begonnen we met kinderspelen en friet voor de kleintjes. Met luchtkussen en schminken. Maar de meesten zijn nu al zelf volwassen. En sommigen hebben ook al kinderen. We zijn een beetje , letterlijk en figuurlijk aan het vergrijzen. Maar nog steeds een gezellige groep buren.

Onze straat de Faramir is al heel bijzonder door de wijk waarin we wonen: de Tolkien wijk. Veel Lord of the Ring/ Hobbits fans van over de hele wereld zijn jaloers dat wij hier wonen. Google maar eens op Geldrop Lord of the Rings streets.

IMG_7280.JPG

Al weer 25 jaar in deze straat en nog best veel die samen met ons als eerste bewoners zijn gebleven. De harde kern Haha. Het was in ieder geval weer heel gezellig. En in mijn geval geldt het zeker: beter een goede buur dan een verre vriend. Plus onze overburen zijn onze beste vrienden geworden:(al 18 jaar)win win situatie!

Fijne zondag iedereen,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Quote

2 antwoorden

  1. Wat super dat dit buurtfeest in ere wordt gehouden. Echt geweldig

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s