Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Hoezo winter?

Vandaag een super makkelijk kaartje met het prachtige Feels Like Frost Specialty DSP uit de nieuwe najaar catalogus:

Dit papier heet niet voor niks Specialty DSP want aan de ene kant heb je mooie foto’s op het papier en de achterkant heeft mooie motieven met Silver Foil. Ik vind het echt prachtig en wilde jullie laten zien dat al hoewel er inderdaad winterse foto’s bij zitten er ook hele mooie foto’s bij zitten die je gewoon het hele jaar door kunt gebruiken.

Zoals dus dit vel:

Jammer dat je op de foto niet de mooie zilverglans kunt zien.

Ik heb een basiskaart genomen van Whisper White cardstock van 21 cm bij 14,9 cm gescoren en gevouwen op 10,5 cm. Toen het velletje DSP gepakt en gesneden op: 9,6 cm bij 14 cm en dit op de basiskaart geplakt. Op een reststukje Whipser White heb ik de grote vlinder uit de Butterfly Wishes stempelset gestempeld in Gorgeous Grape. De kleine vlinder heb ik 2 keer gestempeld ook in Gorgeous Grape en toen de vlinders uit geponst met de Butterfly Duet pons. Op een ander reststukje Whisper White heb ik de tekst gestempeld die ook uit de set komt en deze uitgeponst met de Timeless Label Punch. Toen vond ik het label te wit en heb ik met het kleine bloempje uit de set in Highland Heather ( 1 keer afgestempeld) het label versierd.

Stampin' Up!

Onder de grote vlinder heb ik nog Silver Metallic draad gedaan en daarna de vlinders met Dimensionals op de kaart geplakt: klaar. Ik twijfelde nog even of ik er nog Bling Bling aan toe zou voegen maar vond de kaart mooi genoeg. En jullie?

Stampin' Up!

Wil je nou ook in het bezit komen van dit prachtige papier mail ons dan op madebyinepie@gmail.com. Vind je een heel pak teveel? Wij doen ook aan Shares, dat wil zeggen dat je ook een half of een kwart pak kunt kopen. Bijvoorbeeld een heel pak Feels Like Frost kost € 18,00 en heb je 48 vellen in 12 dessins, Wil je een half pak dan kost het  € 9,50 voor 24 vellen en een kwart pak kost € 4,75 en dan heb je 12 vellen. Dit kan voor iedere soort DSP.  We helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s