Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Oops i did it again

Ontwerp zonder titel (184)

Vandaag op Dies Dinsdag eerst een mededeling: Oops i did it again. Of te wel: oeps ik deed het weer. Het verkeerde bestelnummer ingetoetst en ipv de Engelse catalogus heb ik de Duitse binnen gekregen. Wil je dus een nieuwe najaarscatalogus dan kan je of de Duitse uitvoering hier nu krijgen of je moet even wachten op de Engelse. We hebben dit een keer eerder gehad en ik let er altijd speciaal op maar waarschijnlijk door mijn enthousiasme over de nieuwe catalogus en mijn bestelling heb ik toch de eerste op de lijst aangeklikt en dat is duits. Mijn collegaatje had precies het zelfde gedaan maar zij had 3 pakketten besteld en gelukkig niet geopend dus kon ze terug sturen. Ik zag het pas toen ik er 1 aan mijn zus gaf. Hee zei ze dit is in het duits: OOPS.

1 van de nieuwe producten uit de deze catalogus is de bundel Sip Sip Hooray. Een leuke stempelset met bijpassende Dies. En leuk voor de feestdagen maar zeker ook gewoon door het jaar te gebruiken. Omdat ik nog niet in de kersstemming ben laat ik jullie dus Sneak Peeks zien van producten uit de nieuwe catalogus maar dan voor nu en niet voor de Kerst.

Stampin' Up!

Deze verjaardagskaart is ook erg leuk voor tieners of twintigers. En zo gemakkelijk met de bijbehorende stansen. De basiskaart is weer van Whisper White cardstock. OP een reststukje Whisper White heb ik de glaasjes gestempeld met Memento Tuxedo Black inkt. Eerst het linker en daarna het rechter glaasje. Ik heb 2 masks gemaakt met post-it notes en de Dies en daarna het middelste glaasje gestempeld, dan lijkt het net of het middelste glaasje achter de andere 2 glaasjes staat en krijg je diepte in je kaart.

Daarna heb ik de inhoud van de glazen gestempeld met Flirty Flamingo maar dan wel 1 keer afgestempeld. Het rietje, de aardbei en de olijven(?) heb ik in Cajun Graze gestempeld. Deze heb ik uitgestanst met de bijbehorende stansen. Met de Stitched Nested Labels Dies uit Cajun Craze cardstock een label gestanst. En met een kleinere stans de tekst Sip Sip Hooray die ik op een stukje Whisper White had gestempeld, uitgestanst.

De basiskaart heb ik uit de losse hand bestempeld met de tekst Sip Sip in Flirty Flamingo. Hier boven op het Label geplakt. De glazen met dimensionals daar weer boven op en de losse onderdelen gewoon met tombow liquid glue. Ik vond het te druk worden om het kleine label er onder te plakken dus die heb ik aan de binnenkant geplakt en met het nieuwe Shimmery White embossing poeder, versamark en mijn Heat tool de tekst” I’ll drink to that” toegevoegd. Ik heb ook nog met mijn Wink of Stella de drankjes wat glans gegeven maar dat is helaas niet goed te zien op de foto.

Ontwerp zonder titel (185)

Proost op de nieuwe catalogus. Neem maar even contact op als je interesse hebt om deze ook te ontvangen in het Duits of Engels haha.Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s