Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag? On Stage 2019

Het was even spannend: ik zat al een uur te vroeg klaar hihi en toen het eindelijk tijd was lukte het niet via laptop en ipad, maar lang leve mijn telefoon! Mijn Stampin’ Up! vriendinnen en teamgenootjes is het ook gelukt dus: Dortmund here we come!

Wat is dat nou OnStage hoor ik sommigen van jullie denken. Dit is een jaarlijks evenement voor Stampin’ Up! Demonstrators. Een soort van personeelsfeestje zeg maar. Je moet wel entree betalen maar je krijgt zoveel gratis producten plus informatie en gezelligheid dat het dit dubbel en dwars waard is. Dit keer is het Onstage Live en duurt het niet 1 dag maar 3 dagen! Waarschijnlijk ben ik versleten en heb ik buikpijn van het lachen maar ik ga het voor de eerste keer meemaken. Het is in Dortmund en ook de demo’s uit Engeland en Frankrijk en zelfs Amerikaanse Demo’s komen. Ga ik eindelijk sommige van mijn Stampin’ Up! Hero’s life zien. Zoals Barry en Jay van Misosu crafts en Pootles en Sara Douglas de CEO van Stampin’ Up!

Bij de Lokale OnStage’s ben ik al vaker geweest maar nu dus 3 dagen en wij rijden al woensdag aan en vertrekken zondag dus 5 dagen met mijn vriendinnen: me happy! Dit is 1 van de voordelen van Demonstrator zijn.

Okee terug naar mijn blog: wat is er over woensdag. Nou als we naar mijn portemonnee kijken: niet veel. Hotel Dortmund, entree OnStage en de mega order die van de week binnen kwam sloeg een enorme bres in mijn spaargeld.

IMG_7205

Een doos vol met nieuwe producten.

IMG_7207.JPG

En ik ben echt nog niet in de kerst stemming dus ga nog even lekker aan de gang met alle mooie producten uit de Jaar catalogus want die zouden we bijna vergeten.

IMG_7334.JPG

Vorige week had ik lekker zitten spelen met de Pigment Sprinkles. Ik had vrijdag wat korreltjes op een clear blok gedaan maar ook rechtstreek op de grote vlinder stempel van de  Beautiful Day stempelset gestrooid en daarna met mijn Stampin’ Spritzer nat gespoten. En  toen de stempel op een stuk Shimmery White gestempeld. De vlinder die ik vandaag gebruikt heb is de derde afstempeling. Met de andere 2 vlinders moet ik nog kaarten maken. Op een reststukje Shimmery White had ik met mijn aqua painter wat kleuren geschilderd die nog op de clear blocks zaten en uit dit stukje papier heb ik de letters gestanst met de Hand-Lettered Prose Dies.

Stampin' Up!

Ik heb een basis kaart van Early Espresso gebruikt die ik door de Subtle    embossingfolder heb gehaald. Daarboven op een stukje vellum wat ik gescheurd heb en met een dimensional heb ik de vlinder hier bevestigd. Ik heb met de bonefolder de vleugels eerst een beetje omgekruld. Voor het lijfje van de vlinder heb ik de Glitter Enemal dots gebruikt. En met tombow glue de letters opgeplakt. Vooral bij lamplicht is het Shimmery White cardstock zo mooi. Het glittert door de kleuren heen. Weer een leuk kaartje van restjes.

Stampin' Up!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s