Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Klein maar fijn.

Stampin' Up!

Vandaag in Doosjes Donderdag een iene mienie doosje. Gemaakt met de Mini Curvy keepsakes box dies. Dit is de kleinere uitgave van de helaas retired grote Curvy keepsakes box. Dit schattige kleine doosje is perfect om geld te geven: toch net iets leuker dan een gewone envelop. Je kan er een Ferrero Rocher in doen of 15(!) M &M’s. Of natuurlijk sierraden: ring, oorbellen of ketting.

STampin' Up!

Ik heb eerst een doosje gemaakt met retired papier, dit doe ik vaker want anders blijft dat papier toch maar liggen. En daarna heb ik het van Basic Gray cardstock gemaakt. Je hebt een half vel A4 nodig en dan hou je nog genoeg over om er een leuk label uit te stansen . Bij de set horen schattige labeltjes. Ik heb gekozen voor het hartje.

Als versiering heb ik de een na kleinste Die genomen van de Stitched Nested Labels Dies. En uit het prachtige Noble Peacock Specialty DSP 4 labeltjes gestant. Dit papier is zo mooi en heet Specialty omdat het dikker is en een geweldige folie laag heeft. En de kleuren zijn zo mooi: zucht, zwijmel. Kijk maar even naar het filmpje hieronder:

De labeltjes heb ik op het doosje geplakt en het enige stempelwerk is het woordje Zomaar uit de Van Alles Wat stempelset. Het lint is uit de Mettalic Edge Ribbon serie. Dit is de Whisper White met zilver randje maar hij is er ook in Very Vanilla met een gouden randje ( mooi voor de kerst).

Ontwerp zonder titel (189)

Ik ga dit doosje zeker heel vaak maken, is namelijk ook erg leuk als gasten cadeautje voor de deelnemers aan een workshop hier thuis.

Wil jij ook dit prachtige papier in je bezit krijgen maar wil je niet een heel pak kopen, dan kun je bij ons ook shares krijgen: een half pak voor € 9,50 of een kwart pak voor € 4,75. Mail ons op Madebyinepie voor bestellingen of meer info.

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s