Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: bedankt kaartje.

Stampin' Up!

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien die ik gemaakt heb voor een nieuwe klant. Van de week werd ik gebeld door een hele aardige mevrouw die ons gevonden had op internet. Ze wilde graag een bestelling doen dus heb ik haar kunnen helpen en de bestelling was echt supersnel bij haar binnen. Ze vond al dat engels maar niks en was blij dat ik de bestelling voor haar kon doen.

Om haar voor haar vertrouwen in ons te bedanken heb ik dit kaartje gemaakt met enkele nieuwe producten uit de najaarscatalogus die 4 september voor jullie live gaat. Deze catalogus kun je bij ons ophalen, even een mailtje of een berichtje en we maken een afspraak.

IMG_7268

Ik ben begonnen met een basis kaart van Whisper White van 29,8 cm bij 10,5 cm score op 14,9 cm. De helft van de kaart heb ik ge-embossed met de Woodland Embossing Folder en daarna met een sponge dauber en wat Crumb cake inkt heb ik de bomen en takken wat kleur gegeven. Op reststukjes Whiper White heb ik het hert en de vos uit de nieuwe set Nature’s Beauty gestempeld met Crumb Cake inkt. Van de verkoop van de Nature’s Beauty set gaat € 3,00 naar Mental Healths Organisaties. Dus een extra reden om deze mooie set te bestellen.

Stampin' Up!

Het hert heb ik ingekleurd met de Crumb Cake Stampin’ Write Marker en de vos met de Pumpkin Pie en Mango Melody Stampin’ Write Markers. De neusjes, ogen en hoeven heb ik met de Basic Black Stampin’ Write Marker ingekleurd. De ogen van de vos met de Balmy Blue Stampin’ Write Marker. Heerlijk om zo op mijn gemakje te zitten kleuren. Daarna heb ik ze uitgeknipt met mijn fijne Paper Snips: ik wil geen andere schaar meer!

De dieren heb ik opgeplakt met mini dimensionals en toen moest ik nog een tekst zoeken die bij deze kaart pastte. Ik heb gekozen voor de mooie tekst: Life is a Beautiful thing. Deze komt uit de Colorful Seasons set. Ik heb de tekst uitgestanst met de mooie nieuwe Beautiful Boughs Dies waar behalve 2 mooie labels, mooie takken en dennenappels zitten. Echt een aanrader deze Dies, ze horen bij de stempelset Peaceful Boughs, maar ik heb alleen de Dies gekocht.

De kleine takjes die ik gebruikt heb om het label wat op te leuken komen uit de Nature’s Beauty set.

Zo ik ga gauw de kaart op de bus doen en hopelijk is de mevrouw er blij mee.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin Markers, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s