Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: I can accept failure, everyone fails at something. But i can’t accept not trying.

Ik kan fouten accepteren, iedereen maakt fouten. Maar ik accepteer het niet als ze het niet eens proberen.

Deze quote stond op de muur bij onze Dennis op zijn hotelkamer.Vorig weekend toen hij op de Knvb campus sliep. Mooie spreuk. Helaas is het FC Eindhoven Futsal niet gelukt om de super cup te veroveren. Maar ze hebben het wel geprobeerd.

Vandaag gaat de Vriendenkring de Rijten proberen weer in de top 10 te komen en het liefste in de top 5.

De spreuk is ook toepasselijk voor mij. Ik zie nog steeds als een berg op om video tutorials te maken. Maar ga het toch proberen. Eerst even uitvogelen hoe I-Movie werkt. Dan een fatsoenlijke opstelling maken en dan filmen, bewerken en uploaden pfff. Maar ik moet het toch een keer proberen. Wordt vervolgd dus. En mocht het niet lukken of mij teveel stress opleveren dan kan ik in ieder geval zeggen: je hebt het geprobeerd.

Ik ga gauw naar Heeze, geniet van deze zonnige dag,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s