Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: de day after de Brabantse dag.

Ontwerp zonder titel (52)

Gisteren was het een lange drukke warme dag. Om half 1 fietsen we hier aan naar Heeze waar de Brabantse dag was. De mannen hadden op de camping geslapen want die hadden zaterdag zoals gebruikelijk gevierd dat de wagen af was. We vonden gelukkig een mooie schaduwplek bij de kerk want het was erg warm. Mooie wagens kwamen voorbij maar onze wagen was pas nr 13. Toen De Rijten eindelijk langskwamen hadden we het druk met iedereen te vinden: Willem en Teun zagen we meteen maar Nick en Sam konden we niet ontdekken. Dus nadat de hele stoet bij ons voorbij was zijn we gauw naar de eindlocatie van de optocht gereden en daar lukte het ons om toch Sam en Nick te spotten. Sávonds was de prijsuitreiking en tot onze aangename verrassing werden ze tweede: super goed prestatie! Plus nog een eerste prijs voor overbrengen van het thema en een tweede prijs voor techniek. Een zeer goed resultaat want was het zwaar met deze hitte, Onze Teun liep met een grote toeter te sjouwen en onze Nick moest de wagen voortduwen. Als hij rolde was het een eitje maar iedere keer weer aanduwen kostte veel kracht. Dadelijk gaat Willem nog helpen de boel af te breken en op te ruimen en dan kunnen ze volgend jaar weer een poging wagen.

Omdat ik ook erg moe ben van het lange staan in de hitte en de lange dag: een heel eenvoudig makkelijke maandag kaartje.  En wat doe je als je snel een eenvoudig kaartje wilt maken? Juist dan pak je de Stamparatus erbij: Easy Peasy.

Je zoekt een mooie stempelset en dat is niet moeilijk want Stampin’ Up! heeft er zoveel en voor elke smaak is er wel iets. Je kiest wat kleuren inkt. Plaatst de stempels op de Stamparatus en tadah: kaartje bijna klaar. Nog even op een mat plakken en dan op de basis kaart. Ik vind hem super gelukt en jullie?

Stampin' Up!

Het stuk Whisper White waarop ik heb gestempeld is 9,2 cm bij 9,2 cm. De Mat van Pretty Peacock cardstock is 9,7 cm bij 9,7 cm en de basiskaart is 10,5 cm bij 21 cm. Dit is echt een mooi eenvoudig kaartje. Wil je hem nog wat extra’s geven dan kan je bijvoorbeeld nog wat bling bling toevoegen in de vorm van Wink Of Stella of wat basic Pearls of Rhinestones. Maar ik heb het gewoon hierbij gelaten. De stempels heb ik op de Stamparatus laten zitten en vanmiddag ga ik nog wat kaartjes maken hiermee. Dan heb ik weer leuke kaarten op voorraad voor de verkoop of voor op te sturen.

Volgende week maandag starten we weer met de maandelijkse Koffie en Kaart er hebben zich al 6 dames aangemeld dus als je ook wilt komen laat het dan gauw weten dan schuif ik de twee tafels aan elkaar.

Komt een maandagmiddag jou nu niet uit : zaterdag 14 September is er weer ons gezellige Kaartenbuffet. Van 10.00 tot 12.00 uur mag je 3 kaarten maken met een keuze uit 10 designs. Inclusief alle materialen en drinken en wat lekkers voor maar € 12,50( iedere extra kaart kost € 2,00). Kom gezellig langs en neem een vriendin, zus, moeder, tante of kind mee. Aanmelden kan via Madebyinepie@gmail.com, graag tot ziens hier op de Faramir.

MadebyinepieKaartenbuffet

Liefs Ine en Mandy,

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s