Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Upgrade kaartje.

Stampin' Up!

Vandaag laat ik jullie zien hoe je met Dies een kaartje kunt Upgraden. Ik heb dezelfde stempels gebruikt als gisteren want die zaten toch nog op mijn Stamparatus. Alleen heb ik het vlak nu gestempeld in Soft Seafoam en daarna het uitgestanst met het grootste vierkant uit de Stitched Shapes Framelits Dies. Daaronder heb ik een mat gemaakt  met de grootste scalloped vierkant uit de Layering Squares Framelits Dies.

Ik heb de basis kaart van Pretty Peacock Cradstock ( 10,5 cm bij 21 cm) eerst nog in de Tufted 3D Embossing Folder gedaan. Ik vind dat nog steeds zo’n mooie embossingfolder!

Daarna het bestempelde  Whisper White vierkant omwonden met Linnen Thread en een mooi strikje gemaakt. Hierna dit op het Seafoam vierkantje geplakt met dimensionals. En dit daarna ook weer met dimensionals op de basiskaart geplakt.

De tekst Thank you heb ik in Pretty Peacock inkt gestempeld en daar na uit gestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies. En nog even 2 bloemen met Soft Seafoam inkt erbij gestempeld. Dit heb ik aan de binnenkant van de kaart geplakt.

Stampin' Up!

Toch nog een Rhinestone op het strikje geplakt voor wat Bling Bling , en mijn kaartje was klaar.

Stampin' Up!

Mijn makkelijke Maandag kaartje was echt voor de beginnende kaartenmaakster en deze meer voor gevorderden. Maar met onze hulp kan jij dit ook.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s