Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Love What You Do.

Stampin' Up!

 

Vandaag een derde kaartje met de mooie set Love What You Do. Ik had natuurlijk restjes cardstock over en daar heb ik dit mooie kaartje meegemaakt.

Uit het Soft Seafoam cardstock had ik gisteren een Scalloped vierkant gestanst en dat wordt nu mijn basiskaart. Dezelfde Die gebruik ik om een Scalloped vierkant uit Pretty Peacock cardstock te stansen. Deze plak ik aan de binnenkant van de kaart, zodat je een leuke doorkijk kaart krijgt. Op een reststukje Whisper White stempel ik de achtergrond met Soft Seafoam inkt en daarboven op de bloem met Pretty Peacock inkt. Want die zaten nog mooi op mijn Stamparatus. Ik vind dit zo’n superhandig hulpmiddel. Zeker als mijn handen pijn doen ( gisteren hard gepoetst) is de Stamparatus een uitkomst.

Dan stans ik mijn stempelafdruk uit met een kleinere Scalloped vierkant Die. Die plak ik met Dimensionals op de Pretty Peacock mat. De Basiskaart bestempel ik Ton sur Ton met Soft Seafoam inkt bloemen.  De tekst, Thank You, heb ik op een reststukje Whisper White gestempeld en uitgestanst met het mooie label uit de Stitched Label Framelits Dies. En ook deze plak ik met Dimensionals op.

Stampin' Up!

Voor de Bling Bling gebruik ik de prachtige Noble Peacock Rhinestones. Zulke mooie kleuren, helemaal mijn ding. Aan de binnenkant stempel ik de mooie tekst : I’m Lucky To Have A Friend Like You.

Deze komt ook uit de set. Mooie teksten , mooie bloemen, mooie achtergrond stempel, echt een geweldige basis set. Wil je ook deze mooie set hebben? Hij kost € 25,00 en we helpen jou graag met jouw bestelling. Mail ons op Madebyinepie@gmail.com en binnen enkele dagen heb ik het in huis of valt het bij jou op de mat.

Stampin' Up!

Ik vind het een schattig kaartje geworden en jullie? Nog even de envelop bestempeld en mijn kaartje is klaar om op de bus te gaan.

Woensdag Missie geslaagd : restjes opgemaakt en een mooie kaart als eindresultaat.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s