Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: klein pakje.

Stampin' Up!

Op 25 juli heb ik hier op onze blog al het doosje laten zien wat ons Mandy met de nieuwe Perfect Parcel Die had gemaakt, En nu ben ik er zelf mee aan de slag gegaan. Ik had op vakantie in Sisi hele mooie zeepjes gescoord en die passen er perfect in. Leuk als kadootje.

IMG_7576.JPG

Vandaag komt mijn lieve vriendin en team genootje Danielle Kassing uit Ijsselstein bij mij op bezoek en ja daar hoort natuurlijk een kado bij. Met het prachtige Noble Peacock Specialty DSP heb ik eerst een Mini Curvy Keepsake box uitgestanst. Daarin een schattig klein badbruis bolletje gedaan.

Ontwerp zonder titel (206).PNG

Met de Perfect Parcel Die heb ik 2 keer de Die uitgestant uit Bremuda Bay cardstock om het doosje te maken.  Om de zijkanten te versieren heb ik 2 kleine strookjes Dsp gebruikt van 3 1/4″bij 1″( 8,2 cm bij 2,5 cm). Hierin zit een lekker stukje zeep in natuurlijk mijn favoriete kleur.

IMG_7578.JPG

De twee doosjes heb ik samengebonden met het prachtige Reversible Ribbon. Nog een klein hartje uitgestanst uit de Mini Curvy Keepsake Box Dies en deze met Bakerstwine aan het lint gebonden.  Dat ziet er super feestelijk uit.

Dit zou je ook goed voor een bruiloft kunnen gebruiken, wat chocolade hartjes erin en in het kleine doosje het geld.

Stampin' Up!

Ik denk dat Danielle er wel blij mee zal zijn.

Wil je een bestelling plaatsen of je aanmelden voor 1 van onze evenementen mail ons dan op : Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Ontwerp zonder titel (206).PNG

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s