Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: helaas…..

IMG_7588

Vandaag geen blog project. Vandaag en morgen zijn mijn trouwdagen. 34 jaar geleden beloofde ik mijn Pieter eeuwige trouw tot de dood ons scheid. Toen niet kunnen denken dat ik hem na 21 jaar huwelijk al moest laten gaan. Blijven moeilijke dagen en vandaag extra omdat we zo naar een uitvaart gaan van een oom van Willem. Teveel emoties voor 1 dag.

Dus komt er vandaag niks uit mijn handen en laat ik het maar zo.  I am only human.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie, Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s