Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: dag 2 van de #stamperschallenge

Deze hele maand doe ik mee aan de #stamperschallenge van ons team The lovely Stampers. Dag 2: is Inkt.

Ontwerp zonder titel (217).PNG

Ik heb uit mijn collectie inkpads alle kleuren blauw gehaald. Dit omdat Bermuda Bay mijn lievelingskleur is. Deze kleuren zijn het geworden:

  • Pool Party
  • Coastal Cabana
  • Bermuda Bay
  • Balmy Blue
  • Seaside Spray
  • Pacific Point
  • Blueberry Bushel
  • Night Of Navy

Ik heb een stuk Shimmery White cardstock gepakt omdat dit cardstock beter tegen water kan. En ik heb steeds een clear Block A in de inktpad geduwd en dan met de Aqua Painter een strook op het stuk cardstock geschilderd. Steeds een andere kleur totdat het papier vol was.

Ontwerp zonder titel (216).PNG

Zo krijg je een mooie achtergrond. Uit de set Sailing Home heb ik de 2 zeilbootjes genomen en deze gestempeld in Tuxedo Black Memento inkt en ingekleurd met Pacific Point ( ook gewoon met mijn Aqua Painter) en Crumb Cake. En uitgestanst met de bijbehorende Dies.

IMG_7826.JPG

De basiskaart van Pacific Point cardstock is 21 cm bij 14,9 cm gerild en gevouwen op 10,5 cm( 5 7/8″x8 1/4″ scored op 4 1/8″). Daar heb ik de achtergrond opgeplakt die ik eerst op maat heb gesneden: 9,5 cm bij 13,9 cm (3 3/4″x 5 1/2″) en er de vogels uit de High Tide set opgestempeld. In de Sailing Home set zitten ook vogels maar ik vind deze grote zwerm mooier. En omdat ik de golfjes stempel toch nodig had, lag deze set al op mijn tafel. Op een reststukje Pacific Point heb ik de golfjes gestempeld en daarna met de grote cirkel van de Stitched Shapes Dies uitgestanst.

Ontwerp zonder titel (218)

Voor een stoerdere effect heb ik gekozen voor een stuk Burlap Ribbon. Deze heb ik met Tear and Tape op de kaart geplakt. Daarboven op de cirkel met Dimensionals geplakt en de 2 zeilbootjes ook met Dimensionals bevestigd.

Gave kaart he? Willem vond hem ook super. Ik heb van een reststukje achtergrond papier de envelop versierd. Zo past het perfect bij elkaar.

Ontwerp zonder titel (219).PNG

Vanmiddag tijdens Koffie en Kaart kunnen de dames deze kaart maken of de kaarten die ik vorige week heb gemaakt met de Love What You Do set.

Ontwerp zonder titel (205).PNG

En ik heb nog meer kaarten gemaakt met de Sailing Home bundel waaruit ze kunnen kiezen maar die zie je hier nog wel verschijnen.

Heerlijk om weer te beginnen met het nieuwe seizoen. 4 September gaat de nieuwe catalogus in maar er zijn nog zoveel mooie sets in de jaarcatalogus dus die zul je hier ook nog zien. 6 Dames schuiven vanmiddag aan voor onze maandelijke Koffie en Kaart middag. Wil jij er ook een keer bij zijn? Kijk dan hier op onze blog onder het kopje evenementen daar vindt je de datums en de beschrijving. We zien jullie graag hier op de Faramir. 14 September ( zaterdagochtend) is ons eerste Kaartenbuffet dus geef je op via de mail dan zorg ik dat er genoeg werkplekken zijn: Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

1 antwoord

Trackbacks

  1. Zie zo zaterdag: weekoverzicht en trots momentje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s