Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Derde dag #stamperschallenge: Simple Stamping

Stampin' Up!

Het klinkt heel makkelijk Simple Stamping. Maar toch valt dat tegen. Simple Stamping is 1 stempelset, papier en inkt. En wij zijn gauw geneigd om een paar sets uit de kast te pakken. Nog wat Dies erbij en wat lint of Bling Bling. Nu mocht ik maar 1 set kiezen en dat is de mooie Nederlandse set Pluk de Dag geworden. Normaal zou ik dan het Margrietje pakken en de bijbehorende pons. Maar nu heb ik gekozen voor het kleine bloempje. Ik heb wel met een post-it note 4 masks gemaakt en uitgeknipt. Dus eerst de bloemen op de post-it note stempelen en dan uitknippen. Daarna stempel je de bloemen op je basiskaart( 21cm bij 10,5 cm score op 10,5 cm) en plakt daar de masks op. Dan pak je het grote varenblad en stempel over de masks heen. Dat geeft net een ander effect dan zomaar over de echte bloemen heen stempelen. Ik heb Pretty Peacock inkt gekozen voor de bloemen en Pear Pizzazz voor het varenblad.

De mooie grote tekst Groetjes komt ook uit de set en die heb ik ook in Pretty Peacock gestempeld. Ik vind het een schattig kaartje geworden. Om het helemaal af te maken heb ik een envelop bestempeld op dezelfde manier. Wist je dat Stampin’ Up! ook enveloppen verkoopt 40 stuks voor € 9.00 in Whisper White waar je heel mooi op kunt stempelen.

Stampin' Up!

Gisteren had ik een heel geslaagde Koffie en Kaart middag. De dames hebben goed hun best gedaan en ondanks het gezellig kletsen hebben ze allemaal een mooie kaart gemaakt. Sommigen hebben mijn voorbeeld kaarten precies nagemaakt anderen hebben hun eigen draai eraan gegeven: superleuk!

Deze diashow vereist JavaScript.

Het goede nieuws is dat de dames  zich meteen hebben opgegeven voor Kerst en Kaart op 14 december. Het slechte nieuws ( voor wie dit ook wilde) is dat 14 december al helemaal vol zit. 10 personen is het maximale aantal wat ik hier in ons huis kwijt kan. Anders kunnen we niet iedereen aandacht geven en helpen. De andere twee datums zijn zaterdag 30 november en zaterdag 7 december. Let op want ook voor deze dagen heb ik al inschrijvingen. Mail me snel de door jou gewenste datum en dan ben je verzekerd van een plaatsje. Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s