Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

4e Dag van de #stamperschallenge: techniek

 

IMG_7856 (1).JPG

Vandaag weer een andere uitdaging: techniek. Ik heb gekozen voor de Pigment Sprinkles. Ik heb een stuk Shimmery White cardstock gepakt. Deze is wat dikker dan het gewone Whisper White dus beter geschikt voor watercolor technieken. En er zit zo’n mooi glimmertje in.

Ik heb dit met afplaktape aan mijn gridpaper geplakt. En toen met de aqua painter het vel wat nat gemaakt. Toen drie kleuren gepakt Bermuda Bay ( hoe kan het ook anders want dat is mijn lievelings kleur) Goregous Grape en Daffodil Delight. En echt maar een heel klein beetje op het papier gestrooid. Pas op, want de kleuren zijn zo intens, je hebt maar een paar korreltjes nodig. Daarna heb ik mijn Stampin Spritzer gepakt en heb er water op gespoten. Zo mooi om te zien hoe de kleuren op je papier te voorschijn komen.

IMG_7857

Ik spuit er net zoveel water  op als ik denk wat mooi is en deb dan het teveel voorzichtig op met een stuk keukenpapier. Daarna droog ik het papier met de Heat Tool. Als je beurtelings voor- en achterkant droogt trekt het papier niet zo krom.

Toen het klaar was heb ik pas bedacht welke stempelset ik zou gebruiken. Ik vond het een leuk idee om een nieuwe set uit te proberen: Snow Front. En dan juist om aan te tonen dat je deze set het hele jaar door kunt gebruiken en niet alleen voor de kerst.

Omdat ik door de drukke achtergrond alles in het zwart wilde stempelen heb ik mijn geliefde Stamparatus gepakt en de stempels geplaatst waar ik ze wilde hebben en toen met mijn Tuxedo Black Memento inkt gestempeld. Door de Stamparatus is het makkelijk een mooie zwarte afdruk te krijgen want je be-inkt het gewoon een paar keer.

Toen het klaar was heb ik het cardstock in de juiste maat gesneden( 13,5 cm bij 9,2 cm) daarna een stuk Basic Black Cardstock  als mat gesneden( 14,2 cm bij 9,9cm) en dit op een basiskaart van Gorgeous Grape cardstock geplakt(14,9cm bij 10,5cm). Hoe vinden jullie het geworden: ik vind het sprookjesachtig mooi geworden.

Stampin' Up!

Ik was zo enthousiast dat ik het nog een keer gedaan heb. Dezelfde kleuren maar dat is juist het leuke: iedere kaart is anders want je hebt geen controle over hoeveel korrels waar terecht komen. De tweede foto is deze geworden. Bij mijn eerste kaart was ik vergeten foto’s te nemen.

Nu heb ik een set uit de jaarcatalogus gepakt: de prachtige Dandelion Wishes. Ook nu heb ik gebruik gemaakt van mijn Stamparatus en de memento inkt. Maar omdat deze achtergrond nog intenser van kleur was heb ik de stempels be-inkt met Versamark inkt en daarna bestrooid met Clear Stampin’ Emboss Powder. Dat geeft het zwart een mooie glans. Om de harten van de bloemen te benadrukken heb ik er Noble Peacock Rhinestones opgeplakt. En dat maakte het kaartje helemaal af.

Stampin' Up!

Welke vinden jullie mooier? S’avonds schittert het Shimmery White cardstock zo mooi maar het is moeilijk om dit in een foto vast te leggen. Vanochtend weer foto’s genomen maar dan is de schittering helemaal weg.

Stampin' Up!

Stampin' Up!

Eigenlijk heb ik jullie nu twee technieken laten zien: Pigment Sprinkles met de Stampin’ Spritzer en Heat Embossen met Clear Stampin’ Emboss Powder. Wil je ook een keer zo’n techniek uit proberen kom dan gezellig langs hier op de Faramir.

Voor bestellingen en meer info mail ons op madebyinepie@ gmail.com

14 september is ons Kaartenbuffet waar je je nog voor kunt opgeven en 18 september is onze eerste Workshop avond waarbij we 2 kaarten gaan maken met de Floating Card Techniek. Het kost € 7,50 inclusief alle materialen en wat te drinken en wat lekkers. Meer info vind je onder het kopje evenementen. Ik heb daglichtlampen aangeschaft zodat we s’avonds kunnen workshoppen. Graag tot gauw,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s