Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 6 van de #stamperschallenge: Verpakking.

 

Stampin' Up!Weer een leuke uitdaging: verpakking. Eerst heb ik gekeken wat ik wilde verpakken. In mij cadeautjes la lag nog een lekkere Rituals Doucheschuim. Ik wilde niet een gewoon rechthoekig doosje maken dus bedacht me opeens dat ik een paar jaar geleden een hele leuke verpakking had nagemaakt van Ann Melvin van Positively Papercraft. Zij noemt het haar Ornamental Gift Box en ik heb die toen in diverse uitvoeringen gemaakt. Hier is een link naar haar video My Ornamental Gift Box Ann Melvin.

Nu leek mij het prachtige DSP van Noble Peacock hier perfect geschikt voor.

Stampin' Up!

De basis doos , gewoon een eenvoudige recht toe recht aan model, heb ik gemaakt van Pretty Peacock cardstock. De mooie zijkanten heb ik dus van het Noble Peacock DSP gemaakt dat perfect past bij de basis. En dan wordt een gewone doos opeens een prachtige verpakking. Ik heb het bijpassende reversible lint gebruikt en een rondje uit het DSP als sierornament gebruikt met in het midden een Noble Peacock Rhinestone.

Het originele idee had rechthoekige kanten maar ik vond afgeronde hoeken mooier dus heb ik met de Detailed Trio Punch de hoeken afgerond. Ik ben super tevreden met het eindresultaat. Dit is ook echt de kracht van Stampin’ Up! alles past perfect bij elkaar.

Ontwerp zonder titel (234)

Dit DSP zit niet in de aanbieding maar er zittenook echt hele mooie tussen dus sla je slag.

gif dsp september

In onderstaand filmpje zie je hoe mooi het Bird Ballad DSP is:

We helpen jou graag met jouw bestelling. Mail ons op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s