Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 7 #stamperschallenge: favoriete stempelset

Ontwerp zonder titel (236)

Zo de eerste week zit er al weer op. Wat vliegt de tijd. Vandaag is de opdracht : favoriete stempelset. Dat was best moeilijk want mijn favoriet is sinds de nieuwe jaarcatalogus retired. Dat was namelijk : Lovely As Tree. 1 van mijn eerste Stampin’ Up! stempels. Deze zal ik ook nooit wegdoen. Met de nieuwe catalogus kwamen er veel nieuwe favorieten bij maar mijn favoriet is al een oudere: Beautiful You.

Met deze stempelset maakt ik toen een kaartje wat mij heel veel likes op Pinterest opleverde en nu nog mijn meeste gelikete Pin is. Ik heb deze kaart gemaakt met de toen nieuwe Water Color Pencils, eigenlijk heel eenvoudig maar het was meteen een grote hit. En dat gaf mij zoveel zelfvertrouwen dat ik besloot Fulltime Demo te worden ipv alleen voor de hobby met Stampin’ Up! te werken.

En daar heb ik nooit spijt van gehad. Het motto van Stampin’ Up! is mij echt op het lijf geschreven:

“Houden van wat we doen,
en delen waar we van houden,
om andere te helpen genieten van creativiteit,
en zo tot waardevolle resultaten te komen,
hierin maken wij het verschil”.

Ik geniet er ontzettend van als ik mensen enthousiast kan maken en ze met een blij en tevreden gevoel weer zie vertrekken. En natuurlijk de Online klanten die blij zijn met hun bestelling en de mooie bedankkaart( die ik voor hun maak en opstuur). En Stampin’ Up! is zoveel meer dan alleen Stempels, Papier en inkt. Ik heb er zoveel lieve mensen door ontmoet. Teamgenootjes, collega’s maar ook klanten. En ik heb er een vriendin voor het leven bij gekregen. Mijn lieve teamgenootje Danielle Kassing van Stamp Along, zij kwam mij vorige week bezoeken. Ze woont helaas niet dicht in de buurt maar bij Utrecht en ze had een geweldig mooi cadeautje voor mij bij:

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Superblij mee! Zo mooi gemaakt. Kijk eens op haar site daar zie je nog meer van deze juweeltjes. Deze is precies in mijn lievelingskleuren en de tekst zo waar! Deze komt uit de geweldige nieuwe Nederlands stempelset Woordenschat:WOORDENSCHAT CLING STAMP SET (DUTCH)

Je kunt deze set ook in een bundel kopen met de mooie letter Dies : The Handlettered Prose Dies. Dan krijg je 10% korting. Wil je hier meer over weten mail ons dan op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s