Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#stamperschallenge dag 9: opdracht of vrije keuze

wij zijn onafhankelijk demonstrators van Stampin’ Up! dus zijn vrij in de keuze hoe we het aanpakken bijvoorbeeld wel of niet workshops geven. Online of offline bezig zijn. Lekker vrij bezig zijn of in opdracht werken. Ik vind beide even leuk. Heerlijk om gewoon een stempelset te pakken en iets moois te creeeren maar ook super leuk om een kaart/ label of kadoverpakking in opdracht te maken. Mijn laatste opdracht is super leuk: samen met 1 van mijn beste vriendinnen ga ik samen met haar de Christmas Countdown Project Kit maken. Heerlijk samen knutselen. De kit komt al compleet in elkaar gevouwen binnen.

Ontwerp zonder titel (239).PNG

Het is een echt stevige box en ook de laatjes zijn stevig genoeg om leuke cadeautjes te verbergen. In de Kit zitten ook de cijfers, voorkantjes en versieringen. Het enige wat je nog nodig hebt is lijm en stempels. Er zit een complete beschrijving bij maar je bent natuurlijk vrij om het anders te versieren. Er hoort een stempelset die je er los bij kunt kopen maar je kunt het ook gewoon versieren met de stempels die je al in huis hebt. De kit kost compleet € 36,00 en hier heb je jaren plezier van.

Ontwerp zonder titel (238).PNG

CHRISTMAS COUNTDOWN CLING STAMP SET

Omdat de laatjes aan 2 kanten een opening hebben is het ook superleuk om de achterkant te versieren met ander DSP zodat je bijvoorbeeld af kunt tellen tot een verjaardag of feestdag of bijvoorbeeld als een moderne kraammand. Of zoals ik het ga doen: als opbergbox voor kleine dingen die anders los op mijn bureau liggen zoals bv Washitape en Bakers Twine. En dan gebruik ik het leuke Follow Your Art DSP.

De frontjes zijn 5 cm bij 5 cm dus je hebt maar 1 vel DSP nodig en de 1″circle pons.

Hartstikke leuk ook om samen met je kinderen of kleinkinderen te doen of zoals ik met een vriendin. Wil je meer informatie of de Kit in het echt zien of wie weet het ook samen met mij willen versieren mail ons dan op Madebyinepi@gmail.com We helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!, Workshop

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s