Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 10 van de #stamperschallenge: verjaardagskaart

 

Ontwerp zonder titel (244)

Vandaag heb ik een verjaardagskaart gemaakt waarbij ik een oude en een nieuwe set heb gecombineerd. Namelijk Daisy Delight en Pluk de Dag, met de bijbehorende ponsen. Pluk de dag is nog verkrijgbaar als bundel dus dan krijg je nog 10% korting.

Mijn basiskaart is 10,5 cm bij 29,8 cm scored op 14,9 cm daarboven op heb ik een mat geplakt van Lovely Lipstick cardstock van 9,8 cm bij 14,3 cm en daarboven op weer een mat van het Subtles DSP 6″bij 6″ in de kleur Blushing Bride.

Stampin' Up!

De bloemen heb ik met de grote en kleine pons uitgeponst, 2 per bloem. Ik heb met de Bone folder de blaadjes wat omgekruld en ze toen met wat Tombow Liquid Glue op elkaar geplakt. De hartjes heb ik eerst gestempeld en daarna uitgeponst met de 1/2″cirkel pons. De bloemen heb ik eerst opgeplakt : twee direct op de kaart met lijm en 1 bloem met een Dimensional.

Met de Sprig pons heb ik 2 Blushing Bride takjes geponst en 2 vellum takjes en deze tussen de bloemen gestoken en vastgelijm.

De tekst komt uit de Van Alles Wat stempelset en heb ik met Lovely Lipstick Inkt gestempeld op een reststukje Whisper White en uitgeponst met de Classic Label pons. Met die zelfde pons heb ik een label in Lovely Lipstick cardstock gemaakt. Deze doormidden geknipt en onder het witte label geplakt. Daarna opgeplakt met dimensionals.

Ontwerp zonder titel (243)

Voor de Bling Bling heb ik de hartjes nog even bewerkt met de Wink of Stella: en klaar is mijn kaart. Ik vind het een schatje geworden en jullie?

Aanstaande zaterdag is ons Kaartenbuffet er zijn nog plaatsjes vrij dus meld je aan via Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s