Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 11 van de #stamperschallenge: mannenkaart.

 

Ontwerp zonder titel (246)Op dit moment is mijn favoriete suite om mannenkaarten te maken de Come Sail Away Suite. Ik vind hiervan alles mooi: De Stempelset en bijpassende Dies, het DSP, het Bakers Twine, de Come Sail Away Memories en More card pack. Al deze producten kun je vinden op pagina 144 en 145 van de jaarcatalogus.

Voor het kaartje van vandaag ben ik in een andere kleurstelling gegaan dan het meest gebruikte licht of donkerblauw. Ik heb gekozen voor Coastal Cabana en Bermuda Bay met een vleugje Crumb Cake om het wat stoerder te maken. Die bruine stukken touw maak je met de Die uit de bijpassende Smooth Sailing Dies. Het label komt uit dezelfde set en Stempelset en Dies kun je nu nog als bundel aanschaffen en scheel toch 10%.

De golfjes komen uit de High Tide stempelset. Deze set is echt een perfecte combinatie. De cirkel heb ik uitgestanst met de Stitched Shapes Dies. En verder heb ik nog Liquid glue gebruikt en Dimensionals. Voor het inkleuren van de bootjes heb ik mijn Stampin’ Write Markers gebruikt. Het is een hele uitgave maar zo fijn dat je altijd een bijpassende kleur stift hebt. Je kunt het ook met de Aqua painter doen maar de stiften waren deze keer makkelijker.

Stampin' Up!

Ik ben zeer tevreden met mijn mannen kaartje.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin Markers, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s