Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 13 van de #stamperschallenge: Kerst in September

Stampin' Up!

Iedere maand krijgen wij van onze lieve teamleidster Helene den Breejen een kaarten pakketje. Hierin zit een basiskaart een stuk cardstock en DSP. We hebben een speciale foto map en daar plaatsen we onze kaarten in en hebben dan meteen veel inspiratie voorbeelden.

IMG_7916 (1).JPG

Deze keer zat er een stukje Kerst DSP in en wel het mooie Let It Snow Specialty DSP. Ik heb het stukje in vieren gedeeld en 3 op het Shaded Spruce cardstock geplakt. (Het vierde stukje heb ik op de envelop geplakt als versiering)

Van het Shaded Spruce stukje card stock heb ik eerst strookje vanaf gesneden zodat ik het als een mat op de Real Red basiskaart kon plakken. Dat zelfde strookje heb ik over het DSP geplakt. Uit mijn eigen voorraad heb ik 3 reststukjes cardstock gepakt(Flirty Flamingo, Real red en Costal Cabana) en daar met de Pine Tree Punch bomen uitgeponst. Uit de bijbehorende stempelset Perfectly Plaid komt ook de tekst HoHoHo. Ik heb mijn Stampin’ Write Marker in Shaded Spruce gebruikt om alleen de eerste Ho in te kleuren en te stempelen op ieder boompje.

Stampin' Up!

Aan de binnenkant de tekst Merry Christmas en een kerstboompje. Superleuk geworden toch? Het Specialty DSP heeft al een mooie glinstering dus er hoeft geen Bling Bling bij.

Ontwerp zonder titel (252).PNG

Wil je ook dit mooie DSP bestellen mail ons dan op madebyinepie@gmail.com We helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin Markers, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s