Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook Hop Lovely Stampers: favoriete nederlandse stempelset

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vandaag is het de 14e dag van onze #stamperschallenge en de uitdaging: favoriete stempelset is ook het thema van onze maandelijkse Facebookhop.

We zijn zo blij dat Stampin’ Up! naar ons luistert en mooie nederlandse sets op de markt brengt. Dus het kiezen was weer heel moeilijk. Ik heb gekozen voor de nieuwe nederlandse set Tjokvol Kerst. En ik heb het zo gebruikt om te laten zien dat je deze set het hele jaar door kunt gebruiken. Er is een bijbehorende stansenset maar die heb ik nog niet. Ja ik wilde wel maar mijn bankrekening niet lol. Dus met mijn papersnips heb ik de bekers uitgeknipt. Deze set heeft ook iets nieuws: je kunt de twee bekers met de stippen en de strepen aan twee kanten be-inkten dus kan het oortje links of rechts zitten: echt super. Dan hoef je geen Mirrorstamping techniek toe te passen maar gewoon de andere kant van de stempel gebruiken. Ik raad wel aan voor het eerste gebruik de stempels goed schoon te maken aan beide kanten met je Stampin’Scrub.

Stampin' Up!

De tekst Tjokvol Liefde vond ik zo leuk dat ik de hartjes uit de Be Mine Stitched Framelits Dies rijkelijk heb rondgestrooid over de kaart. En het lint zorgt voor de nodige Bling Bling. En ik heb ook een leuk bakje gemaakt waar 4 merci chocolaatjes inpassen.

Hiervoor snij je een stuk cardstock van 12cm bij 4,5cm . Score op de lange kant op 2cm/5,5cm/7,5cm/11cm. Score op de korte kant op 1,5 cm. Knip weg zoals op de tekening en plak het bakje in elkaar. Stempel 2 bekers( ik heb een linkse en een rechtse beker gedaan) en knip of stans ze uit. Plak het bakje aan de bovenrand van de bekers vast dan vormt de onderkant van de bekers een soort standaard waardoor het bakje blijft staan. Ik heb 2 gaten in de oren geponst en er een strik door heen gedaan.

IMG_8083 (1).JPG

Leuk setje toch?

Hop zeker langs bij mijn teamgenootjes en laat je inspireren met al die nederlandse sets.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s