Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 15 #stamperschallenge opdracht: zwart / wit

Ontwerp zonder titel (255)

Vandaag alweer uitdaging 15: zwart/ wit. Ik heb een beetje gesmokkeld en Granite Gray toegevoegd. Want voor mij is het leven niet alleen zwart of wit: maar ook heel veel grijs.

Helaas is de vrouw van mijn neef van de week gestorven en heb ik 4 rouwkaarten gemaakt. 2 Voor ons en 2 voor ons mam. Deze hebben we gestuurd naar mijn neef en zijn dochter en naar mijn tante en nichtjes plus familie.

Altijd moeilijke kaarten, want je wilt zoveel zeggen maar woorden kunnen dat niet goed uitdrukken. Vandaar dat de tekst uit de stempelset Recht uit het hart zo toepasselijk is. Ik heb de mooie bloemen uit de Floral Essence Set gebruikt en nog wat stippeltjes uit de Waterfront Set.

Omdat het zondag is ook even een quote: Geniet van het leven, het duurt maar zo even!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Quote, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s