Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 16 van de #stamperschallenge: samen!

Stampin' Up!

Bij het woordje samen denk ik meteen aan Willem mijn partner, onze kinderen maar ook mijn vriendinnen.

Ik ben echt een bofferd dat ik zulke lieve en trouwe vriendinnen heb. Zij hebben Pieter ook goed gekend en dat is fijn omdat je het met hen ook nog over hem kan hebben. Ze hebben de kids zien opgroeien en samen met mij gelachen en gehuild. Echt in goede en in slechte tijden. Gelukkig is het een wisselwerking en komt het van beide kanten.

Dit kaartje heb ik dan ook gemaakt om te zeggen : hee  vriend(in) je mag op mij leunen en steunen, ik ben er voor jou.

De basis is een Rich Razzleberry kaart van 14,7 cm bij 10,5 cm. Daarboven op heb ik een stuk See A Silhouette DSP geplakt van 7,7 cm bij 10,5 cm en daarboven op weer een dubbele Whisper White kaart van 28 cm bij 6,3 cm gerild op 14 cm.

Het woordje Friend en het hartje komen uit de stansen set Well Written. De andere stempels uit de Artfully Aware stempel set. Ik heb met een aquapainter en wat inkt de achtergrond heel dun geschilderd. En ik heb de circle tab pons gebruikt zodat ze zien dat hier de kaart open kan. Het is een heel ander model kaart geworden maar ben erg blij met het eindresultaat.

Aanstaande woensdag avond is onze eerste workshopavond van 19.00 tot 21.00 uur. We gaan de Floating Frame techniek doen, er zijn nog plaatsjes vrij dus meld je gauw aan op madebyinepie@gmail.com. We maken 2 kaarten, kosten € 7,50 inclusief alle materialen en drinken en wat lekkers.

Ontwerp zonder titel (249)

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s